ANTICELULIT MASAŽA

Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji nacin da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Anticelulit masažom se telo vaja, noge se izdužuju i smanjuje se obim butina i zadnjice.
Ono što karakteriše bršljenovo ulje i čini njegovu pozitivnu osobinu, jeste to što ono odgovara svim tipovima kože. Mogu ga koristiti i osobe sa izrazito suvom, ali i osobe sa masnom, problematičnom kožom. Pored toga, bršljanovo ulje izuzetno brzo prodire u kožu, koža ga upija i na njoj ne ostaju masni tragovi. Ulje bršljana sadrži karotin, tanin, inozit, saponine, glukozide, fitoncide, jabucnu kiselinu i mravlju kiselinu.


1920x750px_lose-weigth_mod

SPORTSKO MEDICINSKA MASAŽA

Posebno je orjentisana na delove tela koji su isloženi stresu treninga. Tokom kontinuiranog treninga mišici,tetive i ligamenti su izloženi mikro traumama. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma , zagrevaju se i omekšavaju tkiva, poravnavaju se mišićna vlakna, poboljsava cirkulacija,ubrzava izbacivanje štetnih materija i  mlečne kiseline. Sportska masaža održava mišiće zdravima, gipkima manje podložne povredama. Povećava obim kretnji i snagu povredjenih mišića. Čini nas jačim i spremnijim kako u sportskim tako i u životnim izazovima.


1920x750px_help-your-back_mod

RELAKS MASAŽA

Masaža koja se izvodi uz specifičnu muziku i relaksirajuću aroma terapiju.Ovom masažom se postiže kompletno opuštanje tela, bolja pokretljivost i tonizacija što povoljno utiče na inervaciju kao i na rad unutrasnjih organa.


img62